Lynn Lemmens

“Enthousiasme is de kracht die ons naar de uiteindelijke overwinning leidt.” --- Paulo Coelho

Ik ben Lynn Lemmens (°1983), mama van Kasper, goedlachs, optimist en een spring-in-het-veld. Ik voel me enorm aangesproken door de natuur, vertoef graag in de bossen, aan het water en hou van het contact met dieren. Sinds enkele jaren heb ik een voorliefde voor Noorwegen en Zweden. Daarnaast vind ik rust in het luisteren naar muziek, tekenen en allerlei creatieve activiteiten die mijn pad kruisen.

In 2005 studeerde ik af als kleuterleidster. Nadat ik afstudeerde bouwde ik ervaring op zowel in het kleuter-, lager- als buitengewoon onderwijs. Hierdoor kwam ik met kinderen en jongeren met diverse leeftijden in contact. Van 2012-2019 was ik juf van de 2dekleuterklas in Schaarbeek. In 2019 maakte ik de overstap naar het ondersteuningsnetwerk.

Door mijn job zie ik elke dag kinderen die niet gelukkig zijn, die worstelen met hun zelfbeeld, zoekende naar hun plaatsje in de wereld. Als leerkracht en ondersteuner mis ik vaak de tijd en ruimte om er echt te zijn voor deze kinderen. Dit is de reden waarom ik bij via Columbus aan de slag ga. Voor ouders en kinderen wil ik een luisterend oor zijn, een plaats waar een kind tot rust kan komen en waar we samen op weg kunnen gaan om je kind te versterken als persoon in de wereld.