Verbinden met praktijk De Levensboom :Adres
Praktijk De Levensboom 
Langestraat 78 
3202 Rillaar


Contact

Wij vragen om al uw vragen, berichten  via het contactformulier aan ons te bezorgen. 

Aanmeldingen dienen in eerste instantie steeds via dit contactformulier te gebeuren. Zo krijgen wij al wat informatie mee van jullie. Nadien neemt Katrien telefonisch contact met jullie contact op om jullie aanmelding verder te bespreken en praktische info mee te geven.

We zijn te bereiken tijdens onze telefonische spreekuren:

dinsdag tussen 13u30 en 15u
donderdag tussen 8u30 en 10u

op het nummer: 0469/14 31 05
Let op, het telefonisch aanmeldpunt zal gesloten tijdens de maand juli wegens zomervakantie!

Nieuws

Vanaf 1 juli 2023 richt Anse zich vanuit haar specialisatie, tot peuters, kleuters en kinderen uit de lagere school. Aanmeldingen voor therapie of coaching plus 12 jarigen zullen doorverwezen worden naar Via Columbus! Diagnostiek en kinderpsychiatrische opvolging kunnen nog wel binnen praktijk De Levensboom tot 18 jaar!

De duur van onze wachtlijsten variƫren van periode tot periode. Wanneer de wachttijd te lang dreigt op te lopen zijn wij soms genoodzaakt om een aanmeldingsstop in te lassen.
De wachtlijst voor kinderpsychiatrische opvolging en diagnostiek is terug gesloten. CliĆ«nten die op 1 juli 2023 hebben aangemeld krijgen op maandag 3 juli, dinsdag 4 juli of woensdag 5 juli bericht per mail of u al dan niet op de wachtlijst staat. Het telefonisch spreekuur zal in de maand juli 2023 gesloten zijn wegens verlofperiode.Vanaf 8 januari 2024 gaat er opnieuw een wachtlijst open na een periode van aanmeldstop.

!Wij streven ernaar om het therapeutisch proces meteen na de intakefase (verkennende fase om in te schatten wat en hoe er verder nodig is)  te kunnen opstarten, afhankelijk van onze agenda's kan het echter zijn dat dit soms niet aansluitend kan!


Contactformulier De Levensboom

GDPR

Meer uitleg rond onze GDPR policy vind je terug door op onderstaande knop te drukken. Lees deze door alvorens u naar de afspraak komt.

Contactgegevens van diensten of instanties waar u laagdrempelig of in geval van crisis terecht kan

In dringende gevallen, neemt u contact op met uw huisarts, via de crisislijn: 078/050 038 of via de dichtstbijzijnde spoedafdeling.

Andere telefoonnummers/online contacten waar u laagdrempelig terechtkan:

Specifiek voor kinderen en jongeren: (u kan doorklikken op onderstaande linken)

Awel   jongerentelefoon: 102

CLB chat

JAC chat

Algemeen:

Tele-onthaal: 106 (24/7)

Zelfmoordlijn: 1813 (24/7)