Verbinden met praktijk De Levensboom :Adres
Praktijk De Levensboom 
Langestraat 78 
3202 Rillaar


Contact

Wij vragen om al uw vragen, berichten  via het contactformulier aan ons te bezorgen. 

Aanmeldingen dienen in eerste instantie steeds via dit contactformulier te gebeuren. Zo krijgen wij al wat informatie mee van jullie. Nadien neemt Katrien telefonisch contact met jullie contact op om jullie aanmelding verder te bespreken en praktische info mee te geven.

We zijn te bereiken tijdens onze telefonische spreekuren:

dinsdag tussen 13u30 en 15u
donderdag tussen 8u30 en 10u

op het nummer: 0469/14 31 05

Nieuws

De duur van onze wachtlijsten variƫren van periode tot periode. Wanneer de wachttijd te lang dreigt op te lopen zijn wij soms genoodzaakt om een aanmeldingsstop in te lassen.
!Op dit moment zijn wij genoodzaakt vanaf heden een aanmeldingsstop in te lassen voor psychodiagnostiek en kinderpsychiatrisch onderzoek/opvolging alsook voor therapie voor plus 12-jarigen. De wachtlijst voor kinderpsychiatrische aanmeldingen wordt terug geopend op 1 juli 2023. Van zodra de voorziene plekken op de wachtlijst ingevuld zijn, sluit deze terug. Opstart zal dan normaliter binnen een termijn van 6 maanden kunnen plaatsvinden afhankelijk van de plek op de wachtlijst.

Aanmeldingen voor therapie/coaching min 12-jarigen kunnen nog wel!


!Wij streven ernaar om het therapeutisch proces meteen na de intakefase (verkennende fase om in te schatten wat en hoe er verder nodig is)  te kunnen opstarten, afhankelijk van onze agenda's kan het echter zijn dat dit soms niet aansluitend kan!


Contactformulier De Levensboom

GDPR

Meer uitleg rond onze GDPR policy vind je terug door op onderstaande knop te drukken. Lees deze door alvorens u naar de afspraak komt.

Contactgegevens van diensten of instanties waar u laagdrempelig of in geval van crisis terecht kan

In dringende gevallen, neemt u contact op met uw huisarts, via de crisislijn: 078/050 038 of via de dichtstbijzijnde spoedafdeling.

Andere telefoonnummers/online contacten waar u laagdrempelig terechtkan:

Specifiek voor kinderen en jongeren: (u kan doorklikken op onderstaande linken)

Awel   jongerentelefoon: 102

CLB chat

JAC chat

Algemeen:

Tele-onthaal: 106 (24/7)

Zelfmoordlijn: 1813 (24/7)