Nathalie Vleminckx
'"By being yourself, you put something wonderfull in this world that was not there before."
(Edwin Elliot)

Hallo! Ik ben Nathalie.
Een creatieve duizendpoot, denker, genieter, avonturier en trotse mama van twee.

Al enkele jaren voelde ik de wens om mijn kennis en ervaring als zorgleerkracht beter af te stemmen op de unieke noden van elk kind, vooral omdat het huidige onderwijssysteem daar vaak geen ruimte voor biedt."
Als creatief en lichaamsgericht kind- en jongerentherapeut vind ik het heerlijk om me te verplaatsen in de leef- en denkwereld van kinderen.

Ik geloof dat elk kind een innerlijk kompas heeft, alleen ontbreekt het soms aan de juiste begeleiding en omgeving om dit kompas te volgen en te ontwikkelen. Samen met hen ga ik op zoek naar hun talenten en zetten we deze in om hun mogelijkheden te ontdekken en te leren benutten.
In een wereld die vaak druk en overweldigend is, raken we soms het evenwicht  kwijt. Daarom bied ik een luisterend oor en werk ik door middel van verbinding.

Ik heb ervaring in het omgaan met faalangst, weerbaarheid, zelfvertrouwen, rouw en scheiding.  Samen met ouders wil ik helpen om kinderen te ondersteunen, uitdagingen aan te gaan en samen te groeien, zodat ze vol zelfvertrouwen en veerkracht hun stralende toekomst tegemoet kunnen gaan.