Sophie Andries
'Ik streef ernaar dat ieder kind tot een veerkrachtig en zelfbewust persoon kan uitgroeien. Hen leren geloven in zichzelf, hun eigen krachten, emoties en het ontwikkelen van tools om met uitdagingen om te gaan is mijn doel..'

Mijn naam is Sophie Andries (1987) en als kinder en-jongerencoach geloof ik sterk in de kracht en het kunnen van het kind. Ik streef ernaar dat ieder kind tot een veerkrachtig en zelfbewust persoon kan uitgroeien. Hen leren geloven in zichzelf, hun eigen krachten, emoties en het ontwikkelen van tools om met uitdagingen om te gaan is mijn doel. Iedereen heeft zijn eigen obstakels, maar soms is het moeilijk om als kind en ouders op zoek te gaan naar een oplossing. Als coach wil ik jullie bijstaan door in te zetten op verbinding, vertrouwen, empathie, flexibiliteit en professionaliteit. Het kind centraal stellen maar zijn omgeving mee betrekken aan de hand van samenwerking en open communicatie is hierin belangrijk.

Samen gaan we op een positieve manier zoeken naar de mogelijkheden.

Ik heb een bachelorsdiploma sociale readaptatiewetenschappen. (2009), diploma leraar (2012) en volgde de opleiding Integratief kinder- en jongerencoach (2023-2024). Door mijn jarenlange werk als leerlingenbegeleidster heb ik vooral ervaring met het begeleiden en ondersteunen van jongeren.